Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τσικνοπέμπτη 2012 στη Μεταμόρφωση

Με μεγάλη επιτυχία εορτάστηκε, χθες 16 Φεβρουαρίου, η Τσικνοπέμπτη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεταμόρφωσης στην πλατεία του χωριού, με άφθονα σουβλάκια, κρασί, τσίπουρο και πολύ χορό από τους εκατοντάδες παρευρισκομένους. 

Πραγματοποιήθηκε επίσης διαγωνισμός μεταμφίεσης με νικητές τους Ρουμάνη Δημήτρη και Λάγγη Δημήτρη, οι οποίοι μοιράστηκαν το χρηματικό έπαθλο των 50€. Οι μεταμφιεσμένοι έκαναν χορευτική παρέλαση γύρω από τη φωτιά και η ειδική επιτροπή βαθμολόγησε και εξέλεξε τους ανωτέρω ως νικητές.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μολάων κ. Ιωάννης Κολλιάκος, η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζάρακα κα. Παναγιώτα Πριφτάκη-Χατζηγρηγορίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μονεμβασιάς κ. Σπύρος Αβδούλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μονεμβασιάς κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεταμόρφωσης κ. Παναγιώτης Σκαρμούτσος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας κ. Νικόλαος Προκοβάκης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταμόρφωσης κ. Αγγελής Αποστολάκης και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης - Συκιάς κ. Ηλίας Κουτράκος.

Την προετοιμασία και τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταμόρφωσης αποτελούμενο από τους Αποστολάκη Μαρία, Μουτσατσό Εμμανουήλ, Κρητικό Ιωάννη και Παναρίτη Παναγιώτη καθώς επίσης και οι Σωτήρης Αποστολάκης και Νεκτάριος Μουτσατσός οι οποίοι βοήθησαν εθελοντικά.

Το κρασί και το τσίπουρο, το οποίο προσφέρθηκε δωρεάν στον κόσμο, ήταν προσφορά του συλλόγου, του κ. Παναγιώτη Βλαχάκη "Φραντζόλα", του κ. Ιωάννη Λάγγη "Μπέκου", του κ. Μάριου Καρούνη και του κ. Ηλία Δούκα. Ειδικές ευχαριστίες στον κ. Παντελή Τύρκο και στον κ. Ιωάννη Μανωλακάκη για την παραχώρηση του χώρου που χρησιμοποιήθηκε, στον κ. Ιωάννη Λάγγη "Μπέκο" για την παραχώρηση των ομπρελών, στον κ. Νίκο Ρούγα για την παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων και στον Σύλλογο Κυρίων και Δεσποινίδων Συκιάς Λακωνίας για την παραχώρηση της μεταλλικής κατασκευής που χρησιμοποιήθηκε για τη φωτιά.

Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Και του χρόνου...!!!


Η εκδήλωση σε εικόνες...





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...