Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

2η Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους 2012

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο ανάπτυξης της εθελοντικής αιμοδοσίας, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 μμ. στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου του χωριού, την 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του συλλόγου για το έτος 2012.

 Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας, συχωριανοί μας, χρειάζονται αίμα. Καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε μάθημα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, μπορούμε να δώσουμε ελπίδα, να δώσουμε ζωή.

 Σας παρακαλούμε θερμά να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να βάλετε το δικό σας λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε για να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος του χωριού μας, η οποία γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι για όλους μας. Εκ του Συλλόγου

2 σχόλια:

  1. Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιάς, Γλυφάδα, Κηφισιά

    Η ASTRA Μεταφορική στις Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα αποτελεί μία σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων στην Αθήνα. Η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, βασιζόμενη στην εμπειρία και στη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.
    Εμπιστευθείτε τις μεταφορές σας στην Astra
    Μεταφορές Μετακομίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...