Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Φήμες για απόσυρση της υποψηφιότητας Τάντουλου για το Δήμο Μονεμβασίας.

Φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στις πόλεις και τα χωριά του ενιαίου Δήμου Μονεμβασίας, σχετικά με την απόσυρση της υποψηφιότητας του Γιατρού Ι. Τάντουλου από την κούρσα για τη Δημαρχεία. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως, ενώ και ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες αυτές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες, υπάρχει δυσκολία από τη μεριά του κ. Τάντουλου να καταρτίσει ψηφοδέλτια, αφού αγκάθι παραμένουν οι υποψήφιοι τόσο για το δ.δ. Μολάων όσο και αυτό των Πακίων κ.α..

Να συμπληρωθεί πως τελικά και μετά από πολλές διαβουλεύσεις, ο γιατρός κ. Νικολινάκος που ακουγόταν ως υποψήφιος για το συνδυασμό του κ. Τάντουλου για τους Μολάους, επέλεξε να είναι υποψήφιος με τον νυν Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Μαστορόπουλο, γεγονός που ξεσήκωσε αντιδράσεις από μερίδα πολιτών της πόλης των Μολάων, που αντιτίθενται στην υποψηφιότητα Τριχείλη και είχαν ταχθεί με τον Βατικιώτη "Γιατρό".

Μέχρι στιγμής και μέχρι οι φήμες να επιβεβαιωθούν (ή διαψευστούν), υποψήφιοι για το Δήμο Μονεμβάσιας παραμένουν 4, δηλαδή, Τριχείλης, Μαστορόπουλος, Τάντουλος και Δημητρόπουλος (στηρίζεται από το ΚΚΕ).

Να σημειωθεί, πως ακούστηκε και το ενδεχόμενο Τάντουλος και Μαστορόπουλος να συμμαχήσουν κατά του Τριχείλη, γεγονός που βασίζεται και με τις σχετικές διεργασίες που συντελούνται στους Μολάους, με τους "αντι-Τριχειλικούς" να έχουν διασπαστεί σε 2 στρατόπεδα και τις σχεδόν καθημερινές προσπάθειες για συννενόηση ανάμεσά τους.

πηγή:  www.935radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...