Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Το debate των υποψηφίων δημάρχων του νέου Δήμου Μονεμβασίας.

   Μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τα χρονικά της Λακωνίας, η "μονομαχία" των υποψηφίων Δημάρχων για τον νέο ενιαίο Δήμο Μονεμβασίας, πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ 16 Οκτωβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Limira Mare, στη Νεάπολη. Στην "μονομαχία" αυτή συμμετείχαν οι 3 από τους 4 υποψηφίους για τον Δήμο Μονεμβασίας, οι κύριοι κύριοι Δημητρόπουλος, Μαστορόπουλος και Τριχείλης (κατά αλφαβητική σειρά), ενώ απουσίαζε ο κ. Τσάκος ο οποίος έπρεπε να κλείσει τα ψηφοδέλτια καθώς εχθές, 17 Οκτωβρίου 2010, ήταν η τελευταία μέρα για την συμπλήρωση των συνδυασμών. Αυτό άλλωστε επισήμαναν και οι 3 παρευρισκόμενη υποψήφιοι, το δύσκολο δηλαδή της ημέρας, καθώς εκρεμμότητες υπήρχαν σε όλους τους συνδυασμούς.
   Η διαδικασία κράτησε για πάνω από 2 ώρες και 30 λεπτά και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε 18 ερωτήσεις που είχε ετοιμάσει η Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων, που διοργάνωσε και την εκδήλωση.
   Παράλληλα, απάντησαν και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων (από μια ερώτηση ο κάθε δημοσιογράφος), που κάλυψαν την εκδήλωση, ενώ το ντιμπέιτ ολοκληρώθηκε με το "ελεύθερο" 3λεπτο, όπου κάθε υποψήφιος απεύθυνε το μήνυμά του προς τους πολίτες.
   Στα συν της οργάνωσης, το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των υποψηφίων, η μεγάλη παρουσία πολιτών που παρακολούθησαν το ντιμπέιτ και η απόλυτη ησυχία που επικρατούσε στην αίθουσα που βοήθησε στην άψογη σε όλα της διαδικασία.
   Σε άλλο άρθρο αναλυτικά τι ειπώθηκε στην "μονομαχία" των τριών υποψηφίων. Το ντιμπέιτ θα μεταδοθεί μέσα από τον 935 σε ημέρα και ώρα που ανακοινωθεί αύριο.
   Το παράπονό μας? Ότι η ερώτηση την οποία υποβάλαμε και για την οποία δεχθήκαμε συγχαρητήρια απ' όλους τους παρευρισκόμενους, δεν απαντήθηκε από κανέναν υποψήφιο!

πηγή:  935radio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...