Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ορκωμοσία αιρετών σε περιφέρεια, Δήμο Ευρώτα και Δήμο Μονεμβασίας.

Πριν από την 1η Ιανουαρίου 2011 θα πρέπει να έχουν ορκιστεί οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές, που προέκυψαν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Έτσι, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ορκίζεται στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης και ώρα 7 το απόγευμα, ο πρώτος αιρετός περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και το περιφερειακό συμβούλιο.

Νωρίτερα θα ορκιστούν οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Μονεμβασίας και Ευρώτα κ.κ. Ηρακλής Τριχείλης και Γιάννης Γρυπιώτης αντίστοιχα.

Στις 12 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου 18/12 και στο χώρο του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Μολάων (παραπλεύρως του Ιερού Ναού Γεννήσεως Χριστού) θα δώσουν όρκο στους δημότες του καλλικρατικού Δήμου Μονεμβασίας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Τριχείλης, το Δημοτικό Συμβούλιο, και όλα τα μέλη των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Εξάλλου, στις 6 το απόγευμα και στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκάλας, τον όρκο τους θα δώσουν ο δήμαρχος κ. Γ. Γρυπιώτης και οι σύμβουλοι του νέου Δήμου Ευρώτα

πηγή:   www.lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...